blogi/etusivu

Edessä liittymän vaihto

10.07.2018
blogi/etusivu >>

On totisesti palattu kaupunkiin. Toisena päivänä taajama-alueella jouduin verkkoviestintäongelmiin.


Aiemmin kerroin sitä, miten iPadini ei mene 4G-verkkoon. Soitin silloin DNA:n asiakaspalveluun, jossa neitonen vastasi, että hän kyllä näkee täältä, että se on käynyt 4G-verkossa.

 

Ai.

Kävin tänään muissa asioissa DNA:lla. Yritin saada sitä heppua selvittämään sen, miksi iPadini ei mene 4G-vekkoon. Hän ei saanut sitä selville. Se on 4G-laite, siinä on heidän korttinsa, mutta he eivät itse saa sitä 4G-verkkoon.

Eli hankittava joku muu liittymä.

Nämä kaikki verkkoviestintävempeleet rasittavat elimistöä. Niin kirjotti Hesari tänään. Mutta rasitus ei liity vain netissä elämöintiin. Muinoin piti käydä laskut maksamassa pankissa ja hoitaa monet asiat lankapuhelimella kuten selvittää kulkuvälineiden aikatalut yms, mutta jos laskettaisiin kaikki se aika, mikä näiden verkkovehkeiden kanssa menee mukaan lukien niiden hankkiminen, niiden toiminnoista valittaminen ja niiden häiriöiden selvittäminen, niin tämä kaikki vie verrattomasti enemmän aikaa kuin ne menetelmät, joilla asiat hoidettiin ennen internetiä.

Väite, että verkkoviestintä säästää aikaa, on pelkkä myytti, jota erilaiset tietoverkkoihin liittyvät firmat pitävät yllä ja johon rahvas uskoo kuin neitseellisen sikiämisen.

Minä haluan valinnanvapautta. Minä haluan vapauden olla olematta missään tekemisissä mobiililaitteiden ja koko internetin kanssa.

 

Minulla menee nyt päiväkausia siihen, että saan hommattua uuden liittymän.


Viimeksi muokattu: 10.07.2018 18:51:30


Kommentit

Ei löytynyt

Lisää kommentti