blogi/etusivu

Mummotauti!

04.12.2019
blogi/etusivu >>

Olen ikäni ihmetellyt toiminnanlajia nimeltä telkkarintöllöttäminen, ja sitähän harrastavat eritoten vanhukset. Olen viime aikoina katsonut televisiota, minkä olen tunnustanut tällä blogillakin. Myös sukkien kutominen on mummohommaa, mitä myös olen harjoittanut, mutta varsinaisena mummotaudin ilmentymänä voidaan pitää sitä, että pitää ruveta tekemään vauvan sukia. Ja kun lapsenlapsia ei ole eikä tule, koska ei tullut lapsiakaan, olen joutunut kutomaan sukkia nukelle.

Näissä sukissa on kyllä ihan reilusti silmukoita, kahdekan puikolla, mikä on ihan jees-määrä, mutta lanka on todella ohutta. Oikein villaa kyllä, mutta kankaankudontaan tarkoitettua. Langassa oli vähän kierrettä, mutta se oli kertaamatonta, joten pari kertaa katkesi. Varsinkin kantapään kavennukset olivat aika hankalia.

Samaan putkeen tein tälle kahteen kertaan syntymäpäivälahjaksi saamalleni nukelle – ensimmäisen kerran 5-vuotiaana ja toiseen kertaan, silmät korjattuna, 50-vuotiaana – housut appiukkovainaan trenssin vuorista. Siitä takista sitä on piisannut ainesta vaikka mihin…Housuista tuli vähän reilun kokoiset…niissä on siis kasvunvaraa…


Viimeksi muokattu: 04.12.2019 18:38:29


Kommentit

Ei löytynyt

Lisää kommentti