Koiranäyttelyssä

Erikoisissa merkeissä vietetty viikonloppu.

Ei ole aivan tavatonta, että ajan poikki Suomen Kuopiosta Etelä-Pohjanmaalle, mutta kun eilen iltakymmenen tienoissa haahuilin autolla Seinäjoella etsimässä hotelli Sorsanpesää, ajattelin, että miksi helvetissä olen täällä.

No, olen täällä koiranäyttelyssä. Oheinen kuva on hotelihuoneissa meneillään olleista puuhista eilen illalla ennen puolta yötä. Koirantrimmausta leikkaussalivaatetuksessa...

Kehä alkaa tänään klo 11.

 

Yö oli tuskainen, sillä huone oli ja on edelleen järjettömän kuuma, ja ilmastointi on äänekäs. Eli kiinalaiset hotellit ovat oikeastaan aika hyviä. (14.3.2015)

 

Kasapäin valkoisia koiria

Kovasti oli täällä eilen pieniä valkoisia koiria. Ja hienoja olivat, ja käsittämättömällä tavalla suostuivat seisoskelemaan pöydillä ilman valvontaa.

Olenkin kovasti kiitollinen kaikille asiaan vaikuttaneille siitä, että pääsin viettämään tuon mielenkiintoisen päivän, samoin kuin siitä, ettei tilaisuuden virallisten valokuvien ottaminen ollut minun vastuullani. Koiravalokuvaus näyttää olevan oma asiantuntijuuden lajinsa.

Yritin päästä tästä hotellista ulos seitsemän jälkeen, mutta jouduin palaamaan huoneeseen blogin kirjoitukseen, koska reception aukeaa vasta kahdeksalta. Kuten sanottua, kiinalaiset hotellit ovat aika hyviä…

Lähtöni päin Suonenjokea nyt viivästyi, mutta enköhän minä sinne jotenkin ehdi. Semminkin kun ei edes ole varmaa, lähteekö auto edes liikkeelle, sillä se on tuolla ikään kuin tienposkessa, ja on ollut aika reipas pakkanen. En ole päivään käynyt katsomassa - menepä tietämään, onko tallessa edes, koko auto. (15.3.2015)