Permakulttuuriin!

Vallanpitäjät ovat kerrankin tekemässä vallankumouksen jonkun kansanosan puolesta!

Olen melkein sopeutunut siihen, että yhteiskunta sanoo yksipuolisesti irti sopimuksensa minun kanssani ja potkaisee minut ulkopuolelleen eli jään työttömäksi. Olen jopa löytänyt asiasta hyviä puolia.

Yksi kiistatta ongelmallinen seikka siinä, että yhteiskunta pistää pihalle, on raha. Maailmassa on nykyisin tavattoman vaikea toimia ilman rahaa. Ja rahan tulohan on riippuvainen yhteiskunnan jäsenyydestä. Paitsi tietysti jos rupeaa jonkinlaiseksi varkaaksi tai tehtailemaan petoksia tms.

Mutta onhan permakulttuuri!

Koska kiinalaisten käyttämä kuvitustyyli on selvästikin paras päätellen siitä, että sen tulokset proagandakäytössä ovat olleet erittäin pitkäaikaisia, piirtää päräytin po. tyylillä oman propagandahahmon. Se esittää yli 50-vuotiasta naista, joka on siirtynyt permakulttuuriin.

 

Tosin eppäilyttää, ovatko näiden yhteiskunnan eri ryhmien välille riitaa kylvävät tahot varmasti laskeneet loppuun, mitkä ovat sen seuraukset...

 

Mutta yhtä kaikki, se, että joku yhteiskunta julistaa sisällissodan omia yli 50-vuotiaita hyvin koulutettuja naisiaan vastaan on kyllä omituisin sisällissota ihmiskunnan historiassa. Mutta kaipa tämä on tässä sodittava. (16.2.2013)