Sariinikaupoilla

Nyt on kauhea riski,

että Venäjä osoittautuu älyllisesti rehellisemmäksi kuin Länsi.

Tiedättekö, mitä Al Jazeeralla puhutaan?  - Jotta venäläiset ovat nyt analysoineet ne Syyrian kaasuiskun näytteet, ja on käynyt ilmi, että kyseessä on tismalleen se sörsseli, jonka he myivät takavuosina Libyaan, mistä se sitten on Arabikatasrofin jälkeen levitelty pitkin maailman terroristiryhmiä. Tämän takia Venäjä on niin varma, ettei kaasuiskun takana ole Assadin hallinto.


Kuulema iskun paikalla oli muutenkin kaikenlaista libyalaisperäistä kalustoa.


Ja Guardianin mukaan Libyan sariinit puolestaan olisivat väsätyt Briteistä toimitetuista incredienteistä kuuden vuoden aikana ennen vuotta 2010 tai jopa myöhemmin. Näistä kaupoista on kuulema todisteena asiakirjoja. Tämä saattaa olla syynä siihen, ettei ns. kapinallisten puolta olla halukkaita vaatimaan luovuttamaan kemiallisia aseitaan.


Libyaan ovat siis myyneet kemiallisia aseita ja niiten tekotarpeita kaikki mahdolliset ja mahdottomat tahot, ja Arabikatasrofin jälkeen ne on kylvetty sinne ja tänne.


Voi että…Kunpa kaikki ihmiset keskittyisivät vain omien kotikontujensa sami kapasten kihlauksiin niin maailmassa olisi rauha.


Joutuukohan tässä vielä näkemään sen päivän, jona Venäjä osoittautuu älyllisesti rehellisemmäksi kuin muu maailma.


Jos niin käy, ja kun siellä näytetään keksityn tavan talliaisille ulottuva korkeataiteen levitystapa, niin meillä on kohta globaali venäläinen kuttuurihegemonia. Lännessähän ei olla kyetty uudistamaan taidetta miesmuistiin eikä varsinkaan kehittämään kulttuurituotteille soveltuvia levitystapoja. Sosiaalinen media ei sovellu korkeakulttuurin levityskanavaksi ainakaan yksinään, sillä korkeataiteen tekemiseen tarvitaan rahaa. On aivan järkyttävää, miten jotkut meidänkin maassamme älykkäinä pidetyt tolvanat väittäävät, ettei taidetta tehdä rahasta vaan jostain muka tekemisen halusta ja vetoavat historiaan. Aivan kuin Michelangelot sun muut olisivat väsänneet tekeleensä hyvää hyvyyttään. (23.9.2013)