Tilastoja

Tilastot eivät ole ikinä olleet minun lajini, eivätkä oikeastaan

olleet nytkään.

Ajelin sitten kuitenkin viikonlopun viettoon Kuopioon, vaikka aluksi oli tarkoitus jäädä sorvailemaan pätkätyöpaikkakunnalle.
 

Olen joutunut miettimään menestystä. Että jos se on suurempaa kuin ennakoi. Siitä voi tulla hirveä riesa. Yletön menestyminen voi olla epämiellyttävämpää kuin epäonnistuminen, joka on tavallista ja siihen on tottunut. Tätä ei pidä tulkita niin, että olisin jossain nyt kauheasti menestynyt. Kun olen tässä työsopimuksen päättymisen alla joutunut pohtimaan, miten elämäni järjestäisin, niin on tullut mieleen muutamat tapaukset, joissa ihmiset ovat joutuneet suoranaiseen liemeen, kun heidän toimintansa on osoittautunut ylettömäksi succeeksi.
 

Nautittuamme tuossa illalla sapattiaterian ryhdyin ensimmäisen kerran tutkimaan tämän blogini tilastoja. Mieleeni ei ollut ikinä juolahtanut ryhtyä moiseen. Jouduin kysymään web-hotellista ohjeita siihen, ja kiltisti sieltä vastattiin sähköposteihin tuossa kahdeksan tienoissa perjantai-iltana. Kiitos, kiitos!
 

Eihän niistä tilastoista kauheasti irronnut, semminkinkään kun en ymmärtänyt, mitä ne termit oikein tarkkaan ottaen tarkoittivat, mutta aika ison lohkon on valloittanut 'un known' maista, joista blogillani käydään. Koska Kiina ei muuten näkynyt, veikkaan, että suuri tuntematon on Kiina. Lisäksi blogini näyttää kiinnostavan venäläisiä. Suomesta täällä käydään Sanoman, Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston osoitteista. Yhtä kaikki, näyttää siltä, että blogillani käyvät kuitenkin muutkin kuin vain minä ja isäntä, mikä jonkin verran ilahduttaa näinä murheellisina aikoina.
 

Pitää kysyä joltain apua noihin tilastojen termeihin. Sitten joskus... (4.5.2012)