Vauvoja permakulttuuriin

Käärmeen vuonna syntyneet vauvanpallerot ovat syntyneet permakulttuuriin.

Olen pikaisesti käymässä kotona Kuopiossa eräiden tämän pään elämän infrastruktuuriin liittyvien ongelmien (esim. autopaikka) takia.

Siispä olen ollut tilaisuudessa katsoa televisiosta ohjelman nimeltä Laatokan kierros. Olen itsekin kiertänyt mainitun lätäkön eli sisämeren, mutta kävi ilmi, että minulta on käymättä paikassa nimeltä Staraja Ladoka. Maisemat olivat upeita eli itäsuomalaisia makutottumuksia vastaavia, ja kylläpä harmittaa lähteä tästä taas Pohjanmaalle. Pohjanmaa on luultavasti Suomen ruminta seutua.

Ohessa uusi propagandakuva.

Propagandakuvieni typografia minulla on kesken. Siitä on toki suunnitelma, mutta se on hiukan työlä. Teksteistä tulee kiiinankieliset, sillä ei kannata harjoittaa propagandaa kielellä, jota kukaan ei ymmärrä; mandariinikiina on maailman puhutuin kieli.

Tämän kuvan yhteyteen tulee jotain sellaista kuin että kärmeen vuonna syntyneet vauvanpunkerot ovat syntyneet permakulttuuriin.

Niinistön muotokuvasta olen päätynyt propagoimaan kantaa, että kyseessä on polittisesti tarkoitushakuinen teko. Suomen valtaapitävät, niin polittiset, taloudelliset kuin median edustajat, ovat kääntyneet yli 50-vuotiaita koulutettuja naisia vastaan, ja tämä johtuu osin siitä, että näistä suurin osa on noussut suuresti ponnistellen proletariaatin riveistä. Näitä hyvin koulutettuja yli 50-vuotiaita naisia nuijittaessa on otettu välineeksi Marjatta Tapiola, jolla ei ole edes ylioppilastutkintoa, mutta joka on sukujuuriltaan kartanonrouvana valtaapitävien omista riveistä. Häntä ylistetään, koska hän ei ole proletariaatista eikä ole juuri koulunpenkkejä kuluttanut. Nimiittäin onhan täyttä paskaa väittää, niin kuin nyt ympäriinsä väitetään, että tyhjä tila olisi jotenkin avantgardisteinen ja ennennäkemätön sommittelukeino. Mainitunkaltaista sommittelua on käytetty maailman sivu. Tämä argumentti onkin otettu nyt käyttöön vain proletariaatista oman työnsä ja korkean koulutuksen kautta nousseiden yli 50-vuotiaden naisten nuijimiseksi ja mainittua somittelukeinoa koko ikansä käyttäneiden nöyryyttämiseksi. (17.2.2013)