Emman sidos

19.09.2022

...kokeiluun – josta tulee sarafaani tai pöksyt.

Nyt se sitten ilmeisesti tapahtuu – siis se, että kudon jonkin määrän kangasta tällä äidin tädin Emman kuuluisalla sidoksella, olettaen, että selviää, mikä se noin ylipäätään on ja miten Emma sen on polkenut. Lähtöoletuksena pidämme nyt yksinkertaista taalainsidosta. Tai pohjalaista kilpikangasta. Tai jotain...Kyseessä on siis tuo pinta noiden punapoimintaraitojen välissä, joskaan sidoksen kuvio ei oheisesta kuvasta ehkä kovin hyvin erotu.

Alustavasti sanoin kansalaisopiston ohjaajalle, että teen siitä kankaasta sitten sarafaanin, mutta minuahan on tähänkin asti ihmetyttänyt, mitä mahdan ikinä tehdä sarafaanilla. Mutta voinhan kutoa sarafaanin verran kangasta ja tehdä siitä sitten vaikka pöksyt, jos sarafaani alkaa tuntua liian suurelta turhuuksien turhuudelta.

Hmm…jännittävää…

 

Viimeksi muokattu: 19.09.2022
Kommentit (0)
« Edellinen sivu 15 / 36 Seuraava sivu »