Lännen pelinsiirto

24.06.2022

Vitutukseen ei kuole, mutta sillä kyllä tappaa aika paljon.

Tänä aamuna se sitten selvisi, miksi Venäjä hyökkäsi Ukrainaan ja vihaa länttä niin hirmuisesti.

Mediassa referoitiin Medvedevin twiittejä. Niissä hän valitti, miten nykyisin valtion päämies, niin kuin nyt Ukrainan, voi esiintyä julkisesti T-paidassa, mikä ei olisi tullut kuuloonkaan jonkun muinoisen oikeistolaisen Ranskan presidentin tapauksessa. Ja kun muiden maiden valtiomiehet menevät vierailemaan Ukrainassa, nämä tekevät sen junalla "kuin sata vuotta sitten".

Venäläisiä siis tympii, että juuri, kun he olivat saaneet laatupuvut, suurimpien länsimaisten yhtiöiden johtajat alkoivat käyttää julkisuudessakin huppareita, ja juuri kun Medvedev oli saanut hankituksi oman yksityislentokoneen, länsimaiset poliitikot alkoivat kieltäytyä koko lentämisestä, koska sitä on ruvettu pitämään ympäristörikoksena.

Juuri, kun Venäjä oli saamaisillaan lännen kiinni, se vaihtoikin kaistaa!

Nyt venäläiset ovat sitten heittäytyneet kimppaan sellaisten maiden kanssa, joissa ökystelemistä vielä arvostetaan. Lännessähän aika on ajanut auttamattomasti sen ohi.

Viimeksi muokattu: 24.06.2022
Kommentit (0)
« Edellinen sivu 3 / 40 Seuraava sivu »