Heijastinmatto

20.06.2018

Ajattelin ryhtyä materiaalitutkijaksi seuraavissa matoissani.

Viimeisin mattotuotos on oheisen näköinen. Efekti ei välttämättä tässä näy: toiseen palttinaviriöön aina laitettu kahta eri kudetta, joista toinen on heijastavaa eli vanhaa autonpeittoa. Ja toinen jotain vanhaa suihkuverhoa. Toisessa viriössä on kaksinkertaisena ohutta kalalankaa, jota sattui olemaan äidin varastoissa. Verannan matto, siis, Suonenjoen rantaan.

Tarkoituksena on ollut, että taskulampun kanssa lähestyttäessä veranta ilmoittaisi näin olemassaolostaan. En tiedä, käykö näin. Jäämme odottamaan syyspimeitä, joihin siis on vielä aikaa, kun kesäpäivänseisauskin on vasta huomenna.

Olen muutenkin ajatellut ruveta tekemään näitä mattoja jatkossa vähän eri periaatteella, ja alan koota näitä uuden otsikon alle sen vanhan Mattotehtailua-otsikon sijaan.

Viimeksi muokattu: 20.06.2018
Kommentit (1)
« Edellinen sivu 2 / 28 Seuraava sivu »