Uukuniemi-sukat

10.05.2021

Suunniteltu erityisesti metsätöihin.

Ohessa on isännän uudet Uukuniemi-sukiksi nimeämäni sukat. Karjalan väreissä, tietenkin, että sopivat yhteen isännän Uukuniemen Urheilijoiden verkkarin kanssa.

 

Luonnonvalkoinen ja musta(nruskea) lanka ovat paikallisten Suurtuvan lampaiden tuotamasta villasta ja värjäämättömiä eli juuri sen värisiä kuin lampaat ovat itse olleet, ja ne ovat siis puhdasta villaa. Kulutukselle alttiimmat kohdat ovat punaista massatuotelankaa marketista, eli seassa on jotain muovia.

 

Pelkkinä sukkina nämä ovat aivan naurettavan näköiset, mutta funktionaalisuus on metsätöissä testattu. Sukat eivät mene myttyyn kärkeen, ja pitkävartista kumpparia pois vedettäessä sukka jää jalkaan aivan paikalleen.

 

Huom! Pohjassakin on kuvio. Sekin osaltaan estää sukkaa sulloutumasta saappaan kärkeen.

Viimeksi muokattu: 10.05.2021
Kommentit (0)
« Edellinen sivu 3 / 37 Seuraava sivu »