blogi/etusivu

Tälle päivälle on Uukuniemelle luvassa 31 astetta lämmintä, huomiselle 'vain' 29. Viime yönä ei lämpötila tainnut laskea alle 24, ja Pyhäjärveä vesi oli aamulla 25-asteista. Kun aamulla toljailin laiturilla, ylläni muutaman metrin korkeudessa lensi siivet humisten kolme kurkea suolle päin; ne hakivat sieltä kaksi kaveriaan ja lensivät sitten viiden porukassa takaisin, mutta kauempaa minusta.

 
Aamu-uinniksi uin puoli kilometriä, ja varmaan niitä puolikilometrisiä tulee tänään useampikin uitua.
 
Olen tainnut ilmoittaa tällä blogillani, etten ole suuremmin kiinnostunut äitini isän puoleisesta suvusta, mutta kun tässä kuumuudessa ei voi tehdä mitään älykkäämpää kuin selata sukukirjaa, olen joutunut toteamaan, että molemmat suvut polveutuvat samasta veljessarjasta. 1600-luvulle jäljitetyllä kantaisällä Påhl Sihwoinilla oli kolme poikaa, Anders, Johan ja Påhl. Esikoisesta on polveutunut äidin äidin suku ja keskimmäisessä äidin isän suku.
 
Sukukirjat ovat järkyttävää lukemista. En ollenkaan ihmettele, että monet sukututkimuksen jäävät kesken.
 
Niinpä kun tätini Liisa joskus tokaisi jollekin Kuikan suvun sukututkijalle, ettei ole kiinnostunut projektista, turha oli kannanotto. Se suku tuli tutkittua samalla kun (muukin) Sihvosen suku.
 
Viimeksi muokattu: 17.07.2018
Kommentit (0)
« Edellinen sivu 3 / 37 Seuraava sivu »